Tässä tulee hyvien pikkusuolaisten resepti... Ohjeen otin suoraan Myllyn Paras Torttutaikinalevy paketin kyljestä.

KINKKUHYRRÄT

1/2 pkt Myllyn Paras Torttutaikinalevyjä (1kg)

täyte:
200 g palvikinkkua
2 punaista paprikaa
200 g valkosipuli- tai pippurituorejuustoa (itse käytin ruohosipulituorejuustoa)

Kauli sulaneita taikinalevyjä noin puolet pidemmiksi. Hienonna kinkku ja paprika pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne tuorejuustoon. Voit halutessasi maustaa seosta esim. yrteillä. Levitä huoneenlämpöistä täytettä taikinalevylle (n. 2-3 rkl/levy). Kääri levy rullalle pituussuunnassa. Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin n. 1/2 tunniksi. Leikkaa kustakin rullasta n. 5 viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinssivuokiin. Paista 225 asteisen uunin keskitasolla 10-15 min kauniin värisiksi.