Valion Kerma lehdestä 4/2010 löysin tämän makoisan jouluisen jälkiruoan.

Kanelinen panna cotta 4-5 annosta

2 dl Valio vispikermaa

3/4 dl fariinisokeria

3/4-1 tl kanelia

1 tl vaniljasokeria

1/2 prk (à 400g) Valio turkkilaista jogurttia

Päälle Valio luumu-rusinakeittoa

Yhdistä kerma ja fariinisokeri kattilassa. Sekoita ja anna kiehua 10-15 min, kunnes seos alkaa saostua ja tippa kinuskia kylmään veteen pudotettuna jähmettyy kiinteäksi. Lisää kaneli ja vaniljasokeri.

Anna kattilan jäähtyä esim. kylmävesialtaassa, sekoita välillä. Lisää jogurtti.

Jaa seos pieniin juomalaseihin tai kahvikuppeihin. Peitä ja pidä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Lisää päälle varovasti luumu-rusinakeittoa.