Kotiseudulleni on rakennettu viihtyisä aitta-alue. Eilen illalla siellä oli ulkomaalaisia vieraita vierailulla tutustumassa alueeseen ja syömässä. Äitini hoiti ruokapuolen ja minä sitten vähän autoin järjetelyissä kävin kattamassa pöydän, tein salaatin ja hoidin tarjoilupöytää. Tarjolla oli äidin leipomaa vaaleaa leipää, ruisleipäsiä, kreikkalaistasalaattia sekä broilerrisottoa.

Kreikkalainen salaatti

(tästä määrästä söi 20 henkilöä)

1 pussi Provensen salaattisekoitusta

2 pussia jääsalaattia revittynä

3 kurkkua suikaleena

3 rasiaa kirsikkatomaatteja puolikkaina

2 punasipulia ohuina renkaina

4 rasiaa Apetina välimerellinen juusto kuutioina ja aurinkokuivattuja tomaatteja

1 purkki mustia oliiveja

Broilerrisotto

oli äitini valmistamaa, joten sen ohjetta en osaa sanoa, mutta todella herkullista oli!!